Miért nem válaszolok a levelekre?

Hála Istennek nagyon sok hobbista megkísérli utánépíteni az áramköreimet. Többnyire ez sikerül is nekik és boldogan használják a készüléket. Azonban sajnos ez nem mindenkinek sikerül elsőre és ekkor írnak nekem e-mailt vagy címeznek nekem hozzászólást amelyben kérik hogy segítsek nekik mert elakadtak és nem, vagy nem úgy működik az áramkör mint ahogyan kellene neki.

Régebben megpróbáltam segíteni, válaszolni a kérdésekre, "távgyógyászkodni", de mostmár hosszú hónapok sőt, lassan azt kell hogy mondjam; évek óta nincs erre sem időm, sem pedig energiám.

Bővebben: Miért nem válaszolok a levelekre?

Eagle

 

Az Eagle nyomtatott áramkör-tervező program használata.

Bővebben: Eagle

Saját Eagle3D alkatrészeim

 

 Az ezen az oldalon közzé tett saját készítésű POV-Ray makrók az én szellemi tulajdonomat képezik. Azok használata kizárólag nonprofit célra történhet. A makróim más weboldalakon való közzétételéhez nem járulok hozzá. 

Az alkatrészek makróiban, azok tokozásokhoz való hozzárendelésében vagy magában az Eagle3D program általam eszközölt módosításaiban még lehetnek kisebb hibák. Ha valaki ilyennel találkozik, kérem jelezze és amint időm engedi kijavítom!

Az alábbi alkatrészeket nem lehet egyenként, külön-külön letölteni és hozzáadni az Eagle3D alkatrészeihez. Az új alkatrészek és az alkatrészek módosításai egyben átíródnak. Ehhez az alábbi fájlokat kell letölteni és felülírni az Eagle3D azonos nevű fájljait. A fájlok és az alapértelmezett elérési útjuk:

Bővebben: Saját Eagle3D alkatrészeim

Vasalásos NYÁK készítés

 

Sokaktól olvastam, hogy ők mennyire aprólékosan és precízen csinálják a vasalást, aminek az eredménye egy valóban gyönyörű nyák lesz. Ennek persze nagyon megörülnek, és később már eszükbe sem jut kevésbé precízen dolgozni, nehogy véletlen rosszul sikerüljön a nyák. Pedig közel sem annyira kényes dolog a vasalás mint azt sokan hiszik...

 

Bővebben: Vasalásos NYÁK készítés

Keresés

Saját menü

Szavazás

Melyik kapcsolást szeretnéd hogy mihamarabb elkészüljön?


Forrasztóállomás III. - 26.7%
PIC-es panelmérő III. - 3.2%
PIC-es panelmérő IV. - 1%
PIC-es panelmérő V. - 3.6%
Labortápegység II. - 46.4%
PIC-es vezérlőmodul - 4.1%
Precíziós árammérő - 3.9%

Összes szavazat: 1365
The voting for this poll has ended on: 02 júl. 2015 - 00:00

Szavazás

Hogy tetszik az új oldal?


Fantasztikus! - 50%
Tetszik - 47.5%
Elmegy - 0%
Lehetne jobb is - 2.5%
Pocsék - 0%

Összes szavazat: 40
The voting for this poll has ended on: 09 márc. 2015 - 00:00

Olvasók az oldalon

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Online felhasználók

None