Üdvözlőszövegek

Alább a HE-ről kimoderált, a panelmérőm üdvözlőszövegével kapcsolatos hozzászólásom olvasható. Mert politizáltam benne. Bizony ám!

 

 

Az üdvözlőszövegekről annyit, hogy nincs politikai üzenete. Pont. Nem tehetek róla hogy egyes emberek fejében ez politikai üzenetet jelent, az én szemszögemből nem az. Ez olyan mint itt a HE fórumon a "nyák"-nak van egy teljesen egyértelmű jelentése, pedig egy más közegben, például a nőgyógyászok körében totálisan más jelentéssel bír ez a kifejezés. A mi fejünkben a nyák ezt jelenti, a nőgyógyászokéban pedig egészen mást. Számomra ez egy egyszerű köszöntés. Azokban a körökben ahol én mozgok, általában így szokás köszönni, én ezt szoktam meg. Egész egyszerűen ezért köszön így a műszerem. És miért köszön egyáltalán? Meg kell nézni a mai "okos" eszközöket. mobiltelefon, televízió stb. Ezeknek mindnek van bekapcsoláskor egy valamiféle üdvözlő képernyője, hangja, csippanása, animációja, bármije. Innen jött az ötlet. Karakteres LCD-n azonban korlátozottak a lehetőségek, azért lett szöveg. Az én Samsung televízióm minden bekapcsoláskor lejátszik egy dallamot, amit ráadásul ki se tudok kapcsolni. Engem ez nem zavar, de lehet hogy fél év múlva alakul egy politikai mozgalom ami egy ehhez hasonló dallamot használ majd a reklámjaiban vagy mittudomén. :-D Ráadásul ezért a televízióért még fizettem is! A panelmérőm szoftvere meg ingyen van.
Na jó oké-oké, de az egy k***a tévé, ez meg egy műszer, ennek mi a bánatért kell köszönnie?! :-D
Rövid ideig dolgoztam a Samsungban és ott elképesztően komoly műszerekhez fértem hozzá és dolgoztam velük. Több millió, sőt több tízmillió Forintos eszközök is voltak köztük. És az egyik ilyen csodaműszer, konkrétan egy jelgenerátor a kijelzőjén bekapcsolás után köszönt, elmondta hogy milyen verziója van, mikor készült és azóta sem tudom mire vélni de a programozója még egy bénán megrajzolt logót, egy nagy mosolygós smile-t és a nicknevét is odaírta. Gondoltam ha egy ilyen műszerben ezt lehet, akkor enyémben is! :-D Ja és még az asztali multiméteremnek is vannak üdvözlőszövegei amúgy, bár ő köszönni pont nem szokott. Bunkó egy műszer! :-)

Egyébként érdekes, eddig a panelmérőimet megépítők kb 2%-a tette szóvá ezt, és kb pont fele-fele arányban voltak azok akiknek nem tetszett. És dobpergés...... minden második azt mondta hogy ez így pont jó hogy benne van és örülnek neki. Sőt, egy ember volt aki külön kérte hogy nem-e lehetne hogy átírom neki a programot hogy tovább látszódjon. :-)

 

Ez ki lett moderálva, ami után ezek születtek de sajnos ezek is ki lett törölve:

 

Hozzászólások   

 
#1 Eddy 2013-09-21 16:56
Amit, ott sokszor köbzoli megenged magának, az már sok! Olyan mint a mostani kormány a 2/3-ával!...
 
 
#2 Eddy 2013-09-21 17:14
Na nem tetszett neki ez az 5 szó! Tényleg mint a mai diktatórikus rendszer!
 

Nincs jogosultságod hozzászólást írni!

Keresés

Saját menü

Szavazás

Melyik kapcsolást szeretnéd hogy mihamarabb elkészüljön?


Forrasztóállomás III. - 26.7%
PIC-es panelmérő III. - 3.2%
PIC-es panelmérő IV. - 1%
PIC-es panelmérő V. - 3.6%
Labortápegység II. - 46.4%
PIC-es vezérlőmodul - 4.1%
Precíziós árammérő - 3.9%

Összes szavazat: 1365
The voting for this poll has ended on: 02 júl. 2015 - 00:00

Szavazás

Hogy tetszik az új oldal?


Fantasztikus! - 50%
Tetszik - 47.5%
Elmegy - 0%
Lehetne jobb is - 2.5%
Pocsék - 0%

Összes szavazat: 40
The voting for this poll has ended on: 09 márc. 2015 - 00:00

Olvasók az oldalon

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi

Online felhasználók

None