Új weboldal-motor!

Több heti munka árán a pa-elektronika.hu weboldalam motorját a korábbi Joomla 1.5-ről lecseréltem Joomla 2.5-re. Erre már több okból is rég szükség volt, Tommy barátomnak köszönhetően végre sikerült is megtenni. Az új oldalon elérhető minden korábbi cikk, a webhely elrendezése maradt a korábbi pár apróbb módostással. Néhány régi komponens nem jelent meg a 2.5-re, ezért újak után kellett néznem. A szavazások és az űrlapok le lettek cserélve jobbra, szebbre és okosabbra. A cikkek végén a hozzászólás lehetőésége ugyan úgy megmaradt és magukat a korábbi hozzászólásokat is átmentettük. Sajnos azonban az utóbbi 2-3 hétben íródottakat már nem tudtam visszaállítani mert a webhely lementése azok megírása előtt történt. Az oldalnak készítettem egy új stílust is melyben az általam nagyon kedvelt kaliforniai cseresznye bútorlap lett a háttér, két saját készítésű asztalomnál használtam ezt az anyagot.

 

Nagyon sokan kérdezték eddig hogy hol lehet a weboldalra regisztrálni. A válasz erre az volt hogy sehol, hiszen minden cikk és minden funkció elérhető volt regisztráció és bejelentkezés nélkül. Így nem volt rá ok hogy a regisztrációt engedélyezzem az oldalra. Viszont mostmár az új motorban működik a regisztráció és mostantól hozzászólást írni és szavazni csak bejelentkezés után lehet. Cserébe nem kell mindig külön nevet megadni, capchát beírni és mostantól avatar-kép is megjeleníthető a hozzászólásainknál.

 

A sok külföldi látogató miatt az új weboldalt felkészítettem a kétnyelvűségre, a magyar mellett angolra is át lehet váltani. Sajnos azonban egyenlőre angolul egyetlen cikk sem elérhető és fogalmam sincs hogy ez mikorra fog megváltozni. Saját magam biztos hogy nem állok neki teljes egészében lefordítani a jó hosszú cikkeimet. Reménykedek benne hogy esetleg lesz majd egy erre, vagy akár csak 1-1 cikk lefordítására vállalkozó kedvű illető.

 

Ellenőriztem elvileg mindent de ha valaki hibát, hibás linket vagy bármi hasonlót talál kérem jelezze e-mailben vagy itt eme cikk hozzászólásainál!

Nincs jogosultságod hozzászólást írni!

Keresés

Saját menü

Szavazás

Melyik kapcsolást szeretnéd hogy mihamarabb elkészüljön?


Forrasztóállomás III. - 26.7%
PIC-es panelmérő III. - 3.2%
PIC-es panelmérő IV. - 1%
PIC-es panelmérő V. - 3.6%
Labortápegység II. - 46.4%
PIC-es vezérlőmodul - 4.1%
Precíziós árammérő - 3.9%

Összes szavazat: 1365
The voting for this poll has ended on: 02 júl. 2015 - 00:00

Szavazás

Hogy tetszik az új oldal?


Fantasztikus! - 50%
Tetszik - 47.5%
Elmegy - 0%
Lehetne jobb is - 2.5%
Pocsék - 0%

Összes szavazat: 40
The voting for this poll has ended on: 09 márc. 2015 - 00:00

Olvasók az oldalon

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

Online felhasználók

None